Misli iz dnevne sobe - od kod ime?

          Pozdravljeni! Ura je 9:14 in ker imam še malce časa, preden se začne moj današnji šolski dan, sem se odločila, da napišem objavo. Veliko ljudi me je zadnje čase spraševalo od kod izhaja moje "blogovsko ime". Naj Vam razložim.

           Moja dogodivščina pisanja bloga se je začela 17. 7. 2017. Kar nekaj časa sem razmišljala, če bi sploh začela pisati blog, saj sem se bala, da ne bom imela dovolj kreativnosti in idej za pisanje. Že nekaj časa prej sem brala svoje "blogovske prijatelje" in zazdelo se mi je, da bi pravzaprav zmogla, če le verjamem vase.

         KAKO JE SPLOH NASTALO IME TEGA BLOGA?

Pravijo, da za moraš za ime svojega spletnega dnevnika - bloga kar napneti svoje možgane, saj ga boš vendarle zmeraj uporabljal. Tudi pri meni je bilo tako. Zelo dolgo časa sem razmišljala in prišla do spoznanja, da bi lahko svoj blog poimenovala Misli iz dnevne sobe zato, ker če dobro pomislim - čez teden preživim v Kamniku, ko pa končno pridem spet v svoj ljubi dom Poljčane, pa realno gledano največ časa preživim v zavetju svoje dnevne sobe. 

Tam potekajo družinski pogovori, igre, žalost, smeh, jeza,... Saj veste - vsaka družina ima slabe in dobre dneve. Največkrat v dnevni sobi sedim na kavču in gledam televizijo, čeprav jo zadnje čase tudi ne gledam tako zelo veliko. Včasih pa se tudi zgodi, da sedim za mizo, razmišljam, pišem svoje misli na list papirja ali pa le berem knjigo. Tako je tudi nastalo ime za ta spletni dnevnik. Po sobi, v kateri preživim toliko časa čez vikend. :-)


                "Življenskega uspeha ne merimo z dolgostjo življenja, premoženjem, časti in vplivnostjo. Ljudje, ki so na poti k blaginji zdravega življenja, ga merijo s služenjem, s tem, kaj lahko ponudijo drugim."
          (Greg Anderson)


Želim Vam lep dan! :-)
Tamara Belec



Vir slike: https://www.opremisidom.com/izdelek/dnevna-soba-duo-sestav-07/

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Dejan Marinčič – podjetnik, ki mi je spremenil pogled na življenje

Embracing the Unexpected: My Erasmus+ Journey in Spodnje Vrtiče

Vanessa Bera: Zgodba o pogumu, ljubezni in boju za življenje