LIFE UPDATE: delovna praksa, šola, počitnice, smeh in zabava

          Pozdravljeni. Dolgo časa se že nisem oglasila, ampak upam, da mi ne zamerite, saj je moje življenje v teh mesecih bilo kar pestro. Priznam vam lahko, da sem kar pogrešala to brezskrbno sedenje ob svoji pisalni mizi in pisanje bloga. Naj vam povem, kaj vse se je v tem času, ko nisem napisala kakšne nove objave, zgodilo v mojem življenju.

Novosti mojega življenja:

Tako kot je naslov tej objavi, bom v njej govorila o vsem, kar se mi je zgodilo. Čeprav že zelo dolgo nisem napisala kakšne nove objave, pa moje življenje v tem "blogerskem oddihu" ni bilo ravno mirno, saj sem bil zaposlena z drugimi stvarmi. Ne razumite me narobe - v vseh dejavnostih, s katerimi sem imela zapolnjen ta čas, sem uživala, saj so iz mene naredile močnejšo osebo, ki se zdaj bolje zna postaviti zase in je "bogatejša" še za nekaj življenskih znanj in izkušenj.

  • Šola

V tem šolskem letu se je zgodilo zelo veliko novega, za kar sem mislila, da se ne bo. Čeprav se zdi, da sem vedno samozavestna in verjamem v sebe, da se bo nekaj zgodilo, kar si želim in močno verjsmem v to, to vedno ni primer. Tako tudi nisem verjela v to, da mi bodo v tem šolskem letu odobrili prošnjo za opravljnje dveh letnikov hkrati, a zelo sem se motila. Želja, ki sem si jo zelo želela, da se mi ureniči, se je uresničila. In zelo sm hvaležna za to, saj sem s tem postala močnješa tako na samostojnosti kot na vztrajnosti, saj ne odneham več tako hitro, kot sem včasih. Pa saj ne - tudi včasih nisem odnehala tako hitro, a vendar se je moja vztrajnost še bolj utrdila.

Ker so mi odobrili prošnjo za opravljanje dveh letniko hkrati, pa se je zame začelo tudi obbdobje, v katerega sem vložila veliko truda, časa in vztrajnosti. Pri tem nisem bila sama, saj je zraven mene bil vedno moj sošolec Marko, ki je prav tako opravljal dva letnika hkrati in mi je vedno priskočil na pomoč ko se mi je zalomilo. Hvala ti za to, mimogrede, Marko. :-)

Tako sva z Markom čez vso šolsko leto skupaj sodelovala in si pomagala, ko kateremu ni kaj šlo. Tako sva se tudi bolj povezala, saj sva morala ves čas sodelovati. To me sploh ne moti, saj sva se ob tem tudi zelo zabavala in ustvarila zelo veliko spominov, ki nama bodo ostali v spominu. Edino, kar še nama zdaj ostane je, da opravima zaključni izdelek z zagovorom, ki naju čaka zadnji teden avgusta.

Vir slike: https://i.pinimg.com/originals/0b/d0/4d/0bd04d88948cbc565cc6778d02d120e0.jpg
Zaradi opravljanja dveh letnikov hkrati, sem morala tudi opraviti delovno prakso čez poletne počitnice. Ta mi je dala zelo veliko novih izkušenj, izzivov ter znanj, ki jih bom lahko uporabila v življenju. 

  • Prosti čas
Ker sem kljub šoli in svojim obveznostim še vedno najstnica, se tudi rada kdaj zabavam. Ne smem pozabiti na to, da so trenutno tudi zame poletne počitnice. Tako grem kmalu tudi na morje, kjer bom srečala stare prijatelje in se naplavala.

Med poletnimi počitnici med svojim prostim časom se zelo rada sončim zunaj na svoji klopci pred hišo in si tako lahko zbistrim misli ter se malce sprostim. Prav tako pa zelo rada navijem glasbo na ves glas (se opravičujem, moji sosedi) ter plešem in pojem na dvorišču. Ne morem pomagati. Ker pa sem oseba, ki se rada smeji, pa se večkrat na dan od srca nasmejim, pa čeprav sama sebi. Smeh je pol zdravja, pravijo, a ne?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V mojem življenju se je v teh nekaj mesecih zgodilo zelo veliko novosti, a vedno je zraven mene ostalo, kar je važno, Prijatelji, družina, zdravje in dobro vzdušje. Novosti, ki so se mi zgodile, so me naredile močnejšo, samostojno in še bolj samozavestno osebo ter komaj čakam, kaj vse me še čaka v mojem življenju.

Imejte lep dan.
Ustvarjslks tega bloga, Misli iz dnevne sobe, 
Tamara Belec

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Dejan Marinčič – podjetnik, ki mi je spremenil pogled na življenje

Embracing the Unexpected: My Erasmus+ Journey in Spodnje Vrtiče

Vanessa Bera: Zgodba o pogumu, ljubezni in boju za življenje