Bilo je lepo, a žal odhaja... Dobrodošlo leto 2022!

"Čarovnija v novih začetkih je resnično najmočnejša od vseh" 
( Josiyah Martin )


          Hojla! Ne morem verjeti, kako hitro je minilo leto. Kot bi švignilo mimo. V njem je bilo veliko vzponov in padcev, dretja, smeha, joka, lepih in tudi slabih spominov ter obilo trenutkov, ki so mi polepšali življenje, ali pa so me enostavno samo naredili močnejšo. Kot veste, že sedmo leto zapored za konec leta napišem objavo na tem blogu, v kateri opišem dogodke, ki so se mi zgodili, vsak mesec posebej. Zaradi kaotičnega leta, ki odhaja, tega ne bom storila, ampak bom letos naredila manjšo spremembo. V objavi, ki je pred vami. se bom javno zahvalila osebam, ki so mi polepšale leto 2021. 

Pa začnimo!


"Všeč mi je učitelj, ki ti poleg domače naloge za domov da tudi nekaj, o čemer lahko razmišljaš"

( Lily Tomlin )


Vir slike: Pixabay

 


Velikokrat sem že omenila, da učiteljsko delo zelo spoštujem. Učiteljsko delo je namreč tisto, kjer se človek, ki nekoga uči, velikokrat ne zaveda, kakšen vpliv na življenje tega posameznika ima, zato pa se mi še zdi bolj pomembno, da se javno zahvalim profesorju Goranu Peršinu, Silvu Vidergarju, Iztoku Lamovcu, Roku Kralju in profesorici Rozaliji Hriberšek, da so mi v letu 2021 stali ob strani, me podpirali, spodbujali in predali svoje znanje. Pa ne samo znanje, ampak tudi svoje življenjske modrosti, ki jih bom zagotovo lahko uporabila tudi v svojem življenju. Hvala vam za polepšano leto!


"Ena od značilnosti odličnega vzgojitelja je sposobnost, da svoje varovance popelje na nove kraje, kjer niti on še ni bil"

( Thomas Groome )


Vir slike: Pixabay


Osebe, ki se jim bom zdajle zahvalila, je zelo strah tega, kar bom napisala, zato se še bom bolj potrudila, da jim polepšam vsaj zadnji dan tega leta. Draga Katja Antosiewicz in Nadja Cvirn - v tem letu sta videli vsa moja razpoloženja. Strah, jezo, veselje, žalost. A to ne pomeni, da sta obupali nad mano. Nasprotno. Stali sta mi ob strani in me bodrili. Z vajino materinsko roko sem to leto imela občutek, kot da imam dve nadomestni materi tudi v kraju, ki je 90 km oddaljen od mojega doma. Saj sploh ne vem, kako se vama naj zahvalim, a beseda hvala zagotovo ni dovolj. Vedita le, da sem vama nadvse hvaležna za vse, kar sta v tem letu, ki odhaja, storili. Hvala!


"Obstajajo prijatelji, obstaja družina in potem so tukaj prijatelji, ki postanejo družina"

( Jay Shetty )


Vir slike: Pixabay

 


Dober prijatelj je tisti, ki te posluša, spodbuja in nasmeji. V zadnjih letih sem krog prijateljstva iz desetih ljudi spravila na pet ljudi. Dva prijatelja, s katerimi se družim in tri prijatelje, ki jim zares lahko zaupam, In to so moja cimra Ajda Sofrić,  Kristjan Žagar in Benjamin Pogačar Prešeren. Hvala vam, da ste to leto prenašali mojo slabo in dobro voljo, mojo glasnost, kdaj pa kdaj pritoževanje, zamujanje, razne izgovore pa še bi lahko naštevala. Hvala vam za čudovite spomine, solzne oči (od smeha, seveda), sočutnost, kakšen objem ali pa samo kakšen vic, ki je moj slab dan spremenil v boljšega. Hvala pa tudi za vsako kavo, ki ste mi jo skuhali in sproščene večurne večerne pogovore, ki smo jih imeli. Vedite, da je zaradi vas moje leto bilo še lepše. :-)

------------------------------

Pravijo, da se najboljše vedno "prišpara" za konec. Za konec bi se rada iz srca zahvalila vsem družinskim članom, ki so mi v tem še kako čudnem letu stali ob strani, me podpirali, spodbujali, kdaj tudi skregali, me objeli, jokali z mano in predvsem z mano preživeli svoj čas. Hvala vam za vse smehe in nasmehe, nepozabne dogodivščine, toplino, sočutnost. Hvala vam za čudovito leto!


------------------------------

Dragi bralci in bralke tega bloga!

Naj bo leto, ki prihaja uspešno, zdravo, polno novih dogodivščin, spoznanj, topline, objemov in sočutja. Vsak konec je nov začetek, pravijo. Naj bo leto 2022 najboljše do sedaj! :-)


Ustvarjalka tega bloga,

Tamara Belec

  


 

 

          


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Dejan Marinčič – podjetnik, ki mi je spremenil pogled na življenje

Embracing the Unexpected: My Erasmus+ Journey in Spodnje Vrtiče

Vanessa Bera: Zgodba o pogumu, ljubezni in boju za življenje