Delovna praksa, operacija, okrevanje, smeh, knjiga in filmi

          Pozdravljeni! Ker že dolgo nisem napisala nobene objave in ker imam trenutno zelo veliko časa in navdiha za pisanje, sem se odločila, da bom danes napisala malce drugačno objavo kot ponavadi, ki kar zelo dobro opiše zadnji mesec ali dva mojega življenja ter tako lažje razloži, kaj sem počela v tem času, ko se - tako kot pravijo ljudje, ki radi pišejo -, nisem družila z "mojo prijateljico" tipkovnico.

          Pa naj Vam najprej razložim, zakaj točno me tako dolgo časa niste mogli brati. Od začetka meseca januarja 2018 - no, če sem iskrena -  ne čisto od začetka, natančneje od osmega januarja naprej pa do skoraj sredine marca, tj. do dvanajstega marca, sem opravljala obvezno delovno prakso v podjetju Tenzor d. o. o na Ptuju ( uraden naziv tega podjetja je Tenzor podjetje za varovanje premoženja, storitve in trgovino d.o.o. ), ki načrtuje in izvaja storitve naprednega tehničnega varovanja, vzdrževanja tehničnih rešitev in drugih nizko napetostnih rešitev, izvaja pa tudi električne inštalacije.

          Moram reči, da je bila to zelo dobra in lepa izkušnja, ko sem opravljala delovno prakso v tem podjetju, saj menim, da sem od nje odnesla zelo veliko izkušenj, lepih vtisov ter na novo pridobljenega znanja, ki mi bo zagotovo koristil v nadaljnem življenju. 



          Naslednja stvar, ki je povzročila, da me tako dolgo niste mogli brati je operacija mojega levega kolena, zaradi katere moram zdaj zelo veliko počivati in nisem imela časa, da bi napisala novo objavo. Pa ne skrbite, operacija je uspela, samo malce več časa potrebuje, da se rana zaceli. :-)

         Pa da ne bo izgledalo, kot da sem žalostna, da moram biti zdaj večino časa doma in bom najvretneje zamudila ogromno šole, pa Vam naj povem, da je ta mesec ali dva prinesel tudi dobre plati, saj sem si lahko vzela čas zase in se predvsem osredotočila na to, kar imam rada - glasbo, pisanje, branje, filme, programiranje in smeh.

          V kratkem času sem pogledala kar dva zelo dobra filma ( čeprav bolj glasbena filma ), ki ju zelo priporočam, da si jih ogledate. To sta Pitch Perfect 3 - v slovenskem prevodu Prava nota 3  in The Greatest Showman - v slovenskem prevodu Največji zabavljač. ( Vsaj mislim, da se ta tadrugi film prevede tako. Dobro pa je tudi reči, da sva se z mojo cimro Natalijo odločili, da bova napisali svojo pesem in je že v pripravah.

          Potrudila se bom, da bom začela bolj pogosto objavljati na tem blogu, ampak se ne bom zavezala, da bi objavljala na določen dan, ker ne vem točno, koliko bom imela časa v naslednjem mesecu, ki pride.


           Želim Vam čudovit in uspešen dan ter prečudovit preostanek vikenda.

Z vsemi lepimi željami,
Tamara Belec

Se "beremo" naslednjič. :-)
   

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Dejan Marinčič – podjetnik, ki mi je spremenil pogled na življenje

Embracing the Unexpected: My Erasmus+ Journey in Spodnje Vrtiče

Vanessa Bera: Zgodba o pogumu, ljubezni in boju za življenje